Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2925
Назва: Організація технічного сервісу обладнання ковбасних цехів
Інші назви: Organization of technical service for sausage factory equipment
Автори: Стружинський, Андрій Романович
Ключові слова: Ковбасний цех
Sausage shop
технічний сервіс
, technical service
ковбасні вироби
sausage products
Дата публікації: 2025
Видавництво: Львіський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького
Бібліографічний опис: Стружинський А.Р. Організація технічного сервісу обладнання ковбасних цехів: дипломна робота. Львів, 2025. 89 с.
Короткий огляд (реферат): The main factors of technological processes of sausage production are analyzed, the goal and objectives of the work, the sequence of its implementation are determined. The strategy of technical service of equipment of sausage workshops is substantiated, depending on the operating conditions and operating hours. The organizational and technological prerequisites for organizing technical service of equipment of sausage workshops are described, a plan of a universal site for performing technical maintenance and repair of technological machines and devices is proposed.
Опис: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2925
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Strugynskuy_mag.pdfСпеціальність 208 "Агроінженерія"1,33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.