Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2925
Tytuł: Організація технічного сервісу обладнання ковбасних цехів
Inne tytuły: Organization of technical service for sausage factory equipment
Autorzy: Стружинський, Андрій Романович
Słowa kluczowe: Ковбасний цех
Sausage shop
технічний сервіс
, technical service
ковбасні вироби
sausage products
Data wydania: 2025
Wydawca: Львіський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького
Cytat: Стружинський А.Р. Організація технічного сервісу обладнання ковбасних цехів: дипломна робота. Львів, 2025. 89 с.
Abstract: The main factors of technological processes of sausage production are analyzed, the goal and objectives of the work, the sequence of its implementation are determined. The strategy of technical service of equipment of sausage workshops is substantiated, depending on the operating conditions and operating hours. The organizational and technological prerequisites for organizing technical service of equipment of sausage workshops are described, a plan of a universal site for performing technical maintenance and repair of technological machines and devices is proposed.
Opis: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2925
Występuje w kolekcjach:ОС «Магістр» / Master's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Strugynskuy_mag.pdfСпеціальність 208 "Агроінженерія"1,33 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi