Link lub cytat.
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2925| Tytuł: | Організація технічного сервісу обладнання ковбасних цехів |
| Inne tytuły: | Organization of technical service for sausage factory equipment |
| Autorzy: | Стружинський, Андрій Романович |
| Słowa kluczowe: | Ковбасний цех Sausage shop технічний сервіс , technical service ковбасні вироби sausage products |
| Data wydania: | 2025 |
| Wydawca: | Львіський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького |
| Cytat: | Стружинський А.Р. Організація технічного сервісу обладнання ковбасних цехів: дипломна робота. Львів, 2025. 89 с. |
| Abstract: | The main factors of technological processes of sausage production are analyzed, the goal and objectives of the work, the sequence of its implementation are determined. The strategy of technical service of equipment of sausage workshops is substantiated, depending on the operating conditions and operating hours. The organizational and technological prerequisites for organizing technical service of equipment of sausage workshops are described, a plan of a universal site for performing technical maintenance and repair of technological machines and devices is proposed. |
| Opis: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
| URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2925 |
| Występuje w kolekcjach: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Strugynskuy_mag.pdf | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | 1,33 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi