Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2925
Title: Організація технічного сервісу обладнання ковбасних цехів
Other Titles: Organization of technical service for sausage factory equipment
Authors: Стружинський, Андрій Романович
Keywords: Ковбасний цех
Sausage shop
технічний сервіс
, technical service
ковбасні вироби
sausage products
Issue Date: 2025
Publisher: Львіський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького
Citation: Стружинський А.Р. Організація технічного сервісу обладнання ковбасних цехів: дипломна робота. Львів, 2025. 89 с.
Abstract: The main factors of technological processes of sausage production are analyzed, the goal and objectives of the work, the sequence of its implementation are determined. The strategy of technical service of equipment of sausage workshops is substantiated, depending on the operating conditions and operating hours. The organizational and technological prerequisites for organizing technical service of equipment of sausage workshops are described, a plan of a universal site for performing technical maintenance and repair of technological machines and devices is proposed.
Description: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2925
Appears in Collections:ОС «Магістр» / Master's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Strugynskuy_mag.pdfСпеціальність 208 "Агроінженерія"1,33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.