Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2925| Title: | Організація технічного сервісу обладнання ковбасних цехів |
| Other Titles: | Organization of technical service for sausage factory equipment |
| Authors: | Стружинський, Андрій Романович |
| Keywords: | Ковбасний цех Sausage shop технічний сервіс , technical service ковбасні вироби sausage products |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Львіський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького |
| Citation: | Стружинський А.Р. Організація технічного сервісу обладнання ковбасних цехів: дипломна робота. Львів, 2025. 89 с. |
| Abstract: | The main factors of technological processes of sausage production are analyzed, the goal and objectives of the work, the sequence of its implementation are determined. The strategy of technical service of equipment of sausage workshops is substantiated, depending on the operating conditions and operating hours. The organizational and technological prerequisites for organizing technical service of equipment of sausage workshops are described, a plan of a universal site for performing technical maintenance and repair of technological machines and devices is proposed. |
| Description: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
| URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2925 |
| Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Strugynskuy_mag.pdf | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | 1,33 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.