Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2409
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖук, Назар Андрійович-
dc.date.accessioned2025-03-05T10:33:56Z-
dc.date.available2025-03-05T10:33:56Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЖук Н. А. Вдосконалення процесу ремонту ходової частини автомобіля шляхом розробки пристрою для стяжки пружин в умовах СТО : кваліфікаційна робота. Львів, 2024. 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2409-
dc.descriptionСпеціальність 274 "Автомобільний транспорт"uk_UA
dc.description.abstractВдосконалення процесу ремонту ходової частини автомобіля шляхом розробки пристрою для стяжки пружин має значний потенціал для покращення ефективності та безпеки ремонтних робіт в умовах СТО. Розроблений пристрій дозволяє зменшити час, необхідний для стяжки пружин, підвищити точність виконання операцій та знизити ризик травматизму працівників. Використання такого пристрою сприяє підвищенню якості ремонту та обслуговування автомобілів. Крім того, вдосконалення цього процесу допомагає оптимізувати роботу персоналу, зменшуючи фізичне навантаження та підвищуючи продуктивність.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectпружинаuk_UA
dc.subjectspringuk_UA
dc.subjectпідвіскаuk_UA
dc.subjectsuspensionuk_UA
dc.subjectамортизаторuk_UA
dc.subjectshock absorberuk_UA
dc.subjectремонтuk_UA
dc.subjectrepairuk_UA
dc.titleВдосконалення процесу ремонту ходової частини автомобіля шляхом розробки пристрою для стяжки пружин в умовах СТОuk_UA
dc.title.alternativeImproving the process of repairing the vehicle chassis by developing a device for tightening springs in a service stationuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zhuk_bak.pdfКваліфікаційна робота3,94 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.