Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2218
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Піпський, Ярослав Ярославович | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-18T07:34:16Z | - |
dc.date.available | 2025-02-18T07:34:16Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Піпський Я.Я. Формування урожайності та поживної цінності зерна ярої пшениці залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 р. 89 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2218 | - |
dc.description | Спеціальність 201 "Агрономія" | uk_UA |
dc.description.abstract | Як показали проведені дослідження одним з вагомих чинників рівня врожайності сортів ярої пшениці є стійкість їхніх рослин до біотичних чинників. Виконані дворічні дослідження засвідчили, що рослини сорту Анабель продемонстрували більшу адаптацію до погодно-метеорологічних умов зони вирощування, вони характеризувались більшою довжиною колосу та кількістю продуктивних стебел і мали вищі показники елементів, що є визначальними у формуванні структури урожаю, ніж у сорту Гранус | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний університет природокористування | uk_UA |
dc.subject | урожай | uk_UA |
dc.subject | yield | uk_UA |
dc.subject | поживність | uk_UA |
dc.subject | nutritional value | uk_UA |
dc.subject | сорт | uk_UA |
dc.subject | variety | uk_UA |
dc.subject | зерно | uk_UA |
dc.subject | grain | uk_UA |
dc.subject | яра пшениця | uk_UA |
dc.subject | spring wheat | uk_UA |
dc.title | Формування урожайності та поживної цінності зерна ярої пшениці залежно від сорту | uk_UA |
dc.title.alternative | Formation of yield and nutritional value of spring wheat grain depending on the variety. | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pipskyi_mag.pdf.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.