Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2217
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДроздовський, Андрій Борисович-
dc.date.accessioned2025-02-18T07:25:52Z-
dc.date.available2025-02-18T07:25:52Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДроздовський А.Б. Формування урожайності та поживної цінності насіння соняшнику залежно від гібриду: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 рік. 99 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2217-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractЯк свідчать проведені дослідження гібрид соняшнику Голкіпер відрізняється від Кімера СТ вищим коефіцієнтом листкової поверхні, висотою рослин, кількістю листків, діаметром стебла і діаметром кошика. Натомість гібрид Кімера СТ переважав Голкіпера за масою 1000 насінин і їх лушпинністю. При цьому більшою продуктивністю насіння характеризувався гібрид соняшнику Голкіпер. Вміст у насінні гібриду Голкіпер сухої речовини, протеїну і жиру був більший, ніж в гібриду Кімера СТ. Проте насінню гібриду Кімера СТ був властивий на вищий вміст клітковини, БЕР та золи. Насіння гібриду соняшнику Голкіпер відрізнялось більшою масою з кошика, натурою і вищою олійністю.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectурожайuk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.subjectпоживністьuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectгібридuk_UA
dc.subjecthybriuk_UA
dc.subjectнасінняuk_UA
dc.subjectseedsuk_UA
dc.subjectсоняшникuk_UA
dc.subjectsunfloweruk_UA
dc.titleФормування урожайності та поживної цінності насіння соняшнику залежно від гібридуuk_UA
dc.title.alternativeFormation of yield and nutritional value of sunflower seeds depending on the hybriduk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Drozdovskiy_mag.pdf.pdfКваліфікаційна робота2,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.