Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2183
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДорош, Ростислав Андрійович-
dc.date.accessioned2025-02-12T08:16:59Z-
dc.date.available2025-02-12T08:16:59Z-
dc.date.issued2025-01-
dc.identifier.citationДорош Р. А. Стан та перспективи розвитку підприємництва у зерно-продуктовому підкомплексі: кваліфікаційна робота. Львів, 2024. 90 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2183-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена дослідженню підприємницької ді-яльності суб’єктів зернопродуктового підкомплексу. Розглянуті теоретичні основи функціонування суб’єктів підприємницької діяльності зернопродуктового підкомплексу. Здійснено аналіз стану та тенденцій розвитку зернопродуктового підкомплексу в Україні. Охарактеризовано середовище розвитку підприємницької діяльності суб’єктів підкомплексу. Обґрунтовані заходи, які стосуються підвищення ефективності підприємництва в зерно¬продуктовому підкомплексі.uk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectзерновиробництвоuk_UA
dc.subjectgrain productionuk_UA
dc.subjectзернопродуктовий підкомплексuk_UA
dc.subjectgrain product subcomplexuk_UA
dc.subjectпідприємництвоuk_UA
dc.subjectentrepreneurshipuk_UA
dc.subjectекспортuk_UA
dc.subjectexportuk_UA
dc.subjectсільськогосподарські підприємстваuk_UA
dc.subjectagricultural enterprisesuk_UA
dc.subjectстратегії розвиткуuk_UA
dc.subjectdevelopment strategiesuk_UA
dc.subjectінтегровані структуриuk_UA
dc.subjectintegrated structuresuk_UA
dc.titleСтан та перспективи розвитку підприємництва у зерно¬продуктовому підкомплексі.uk_UA
dc.title.alternativeState and prospects for the development of entrepreneurship in the grain product subcomplexuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дорош_МР.pdf3,98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.