Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1876
Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorПерегінець, Юрій Іванович-
dc.date.accessioned2024-11-12T15:57:32Z-
dc.date.available2024-11-12T15:57:32Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПерегінець Ю.І. Автоматизація процесу копчення м’ясної продукції : бакалаврська робота. Дубляни, 2024. 73с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1876-
dc.descriptionСпеціальність 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології"uk_UA
dc.description.abstractПроаналізовано сучасний стан копчення м’ясної продукції. Виконано аналіз видів копчення м’ясної продукції. Подано вимоги до обладнання для копчення м’ясної продукції. Наведено особливості автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Здійснено обґрунтування доцільності автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Виконана розробка функціональної схеми системи автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Здійснено вибір засобів для системи автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Розроблена схема конструкції системи автоматизації процесу копчення м’ясної продукції . Подано особливості збирання та опис системи автоматизації процесу копчення м’ясної продукції. Запропоновано алгоритми та написано коди для підключення системи до Інтернету та до AWS Mobile Hub. Розроблено заходи із охорони праці. Виконано розрахунок економічної ефективності від автоматизації процесу копчення м’ясної продукції.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectалгоритмиuk_UA
dc.subjectalgorithmsuk_UA
dc.subjectавтоматизаціїuk_UA
dc.subjectautomationuk_UA
dc.subjectрозробка функціональної схеми системи автоматизаціїuk_UA
dc.subjectdevelopment of the functional scheme of the automation systemuk_UA
dc.subjectмікроконтролерuk_UA
dc.subjectmicrocontrolleruk_UA
dc.titleАвтоматизація процесу копчення м’ясної продукціїuk_UA
dc.title.alternativeAutomation of the process of smoking meat productsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Występuje w kolekcjach:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Pereginets_bach.pdfКваліфікаційна робота2,1 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi