Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1874
Название: Автоматизація процесу пастеризації та охолодження пива
Другие названия: Automation of the beer pasteurization and cooling process
Авторы: Тимоць, Ігор Богданович
Ключевые слова: автоматизація
automation
технічні засоби
technical means
контролер
controller
функціональна схема автоматизації
functional automation scheme
моделювання
modeling
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Тимоць І.Б. Автоматизація процесу пастеризації та охолодження пива : бакалаврська робота. Дубляни, 2024. 67c.
Краткий осмотр (реферат): В даній бакалаврській кваліфікаційній роботі описано технологічний процес пастеризації та охолодження пива, наведено тепловий баланс процесу охолодження пива. Проведено аналіз існуючих схем автоматизації технологічного процесу, вибір технічних засобів автоматизації, розроблена функціональна схема автоматизації технологічного процесу пастеризації та охолодження пива, розроблено програму для керування контролером Siemens Simatic S7-300, розроблені електричні схеми під’єднання засобів автоматизації. Проведений розрахунок та моделювання система автоматичного регулювання з вхідною величиною регулювання (теплообмінника) - витратою холодоагента, а вихідною – температура пива на виході з охолоджувача, здійснено вибір автоматичного регулятора та визначено його оптимальні параметри настроювання. Досліджено перехідні процеси, та визначені їх показники якості, описано схеми автоматизації.
Описание: Спеціальність 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1874
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tymots_bach.pdfКваліфікаційна робота1,05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.