Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1869
Название: | Автоматизація процесу одержання штучного холоду у підприємствах харчової промисловості |
Другие названия: | Automation of the process of obtaining artificial cold in food industry enterprises |
Авторы: | Патала, Юрій Богданович |
Ключевые слова: | автоматизація automation технічні засоби technical means контролер controller функціональна схема автоматизації functional scheme of automation моделювання modeling |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Львівський національний університет природокористування |
Библиографическое описание: | Патала Ю.Б. Автоматизація процесу одержання штучного холоду у підприємствах харчової промисловості : бакалаврська робота. Дубляни, 2024. 66с. |
Краткий осмотр (реферат): | В даній бакалаврській кваліфікаційній роботі описано технологічний процес одержання штучного холоду, наведено матеріальний баланс об`єкту і визначено параметри, які потрібно регулювати. Проведено аналіз існуючих схем автоматизації технологічного процесу, вибір технічних засобів автоматизації, розроблена функціональна схема автоматизації технологічного процесу одержання штучного холоду, розроблено програму для керування контролером Siemens Simatic S7-300, розроблені електричні схеми під’єднання засобів автоматизації. Проведений розрахунок та моделювання система автоматичного регулювання тиску конденсації, де вихідною величиною об’єкта регулювання є тиск конденсації аміаку, а регулюючою дією – зміна швидкості обертання секціонованого вентилятора у базовому випарному конденсаторі на одну ступінь. |
Описание: | Спеціальність 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології" |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1869 |
Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Patala_bach.pdf | Кваліфікаційна робота | 928,64 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.