Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1828
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гордій, Михайло Ярославович | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-10T20:50:59Z | - |
dc.date.available | 2024-10-10T20:50:59Z | - |
dc.date.issued | 2024-02-09 | - |
dc.identifier.citation | Гордій М.Р. Конкурентоспроможність сільськогосподарської продукції та шляхи її підвищення на прикладі ХХХХХХ.Кваліфікаційна робота. Львів. 2024. 88с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1828 | - |
dc.description | Спеціальність 073 Менеджмент | uk_UA |
dc.description.abstract | Текстова частина складається зі вступу, трьох розділів, висновків та пропозицій, списку використаних джерел. В першому розділі розглядаються теоретико-методичні аспекти конкурентоспроможності виробництва сільськогосподарської продукції в нинішніх умовах, характеризується сутність поняття «конкурентоспроможність» та напрями забезпечення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств через диверсифікацію їх діяльності. В другому розділі здійснено оцінку стану та аналіз конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції, розглянуто особливості конкурентного середовища сільськогосподарської галузі ХХХХХХ, досліджена діагностика конкурентоспроможності виробництва продукції У третьому розділі запропоновано напрями підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств. Надано пропозиції щодо впровадження системи маркетингового управління конкурентоспроможністю сільськогосподарських підприємств. На основі вивченого теоретичного та емпіричного матеріалів сформульовані остаточні висновки і пропозиції. | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний університет природокористування | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | competitiveness | uk_UA |
dc.subject | діджиталізація | uk_UA |
dc.subject | digitalization | uk_UA |
dc.subject | якість продукції | uk_UA |
dc.subject | product quality | uk_UA |
dc.subject | сільськогосподарські підприємства | uk_UA |
dc.subject | agricultural enterprises | uk_UA |
dc.title | Конкурентоспроможність сільськогосподарської продукції та шляхи її підвищення на прикладі ХХХХХХ | uk_UA |
dc.title.alternative | Competitiveness of agricultural products and ways to increase it on the example of ХХХХ region. | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ГОРДІЙ М..pdf | Кваліфікаційна робота | 1,41 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.