Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1763
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШурак, Віталій-Петро Володимирович-
dc.date.accessioned2024-07-09T12:10:21Z-
dc.date.available2024-07-09T12:10:21Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШурак В-П.В. Модернізація сепаратора ОСМ-5 в лінії виробництва вершків високої жирності. Кваліфікаційна робота. Львів: ЛНУП, 2024. 62 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1763-
dc.descriptionСпеціальність 133 "Галузеве машинобудування"uk_UA
dc.description.abstractПроведено модернізацію сепаратора вершків високої жирності ОСМ-5 із заміною приймально-відвідного пристрою. В результаті підвищується якість сепарованих вершків і скорочується кількість обладнання в виробничій лінії. У роботі розкриті всі необхідні основні частини. Розраховано сепаратор та його основні вузли та сформульовано технологічний маршрут виробництва цього компонента. Проаналізували стан охорони праці та розробили заходи щодо забезпечення нормальних умов праці тощо. Розглянуто питання захисту населення.Проаналізовано екологічну ситуацію. Визначено чинники, що призводять до погіршення екологічної обстановки, та шляхи їх покращення. Проведено техніко-економічну оцінку запропонованого технічного рішення.uk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectсепаратор, лінія, вершки, молокоuk_UA
dc.subjectseparator, line, cream, milkuk_UA
dc.titleМодернізація сепаратора ОСМ-5 в лінії виробництва вершків високої жирностіuk_UA
dc.title.alternativeModernization of the OSM-5 separator in the high-fat cream production lineuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Shurak_VP_bak.pdfСпеціальність 133 "Галузеве машинобудування"2,41 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.