Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1762
Название: Удосконаленням тістоділильної машини в лінії виробництва хлібобулочних виробів
Другие названия: Improvement of the dough dividing machine in the production line of bakery products
Авторы: Козодій, Віталій Тарасович
Ключевые слова: тістоділильна машина, лінія, хлібобулочні вироби, пекарня
dough divider machine, line, baked goods, bakery
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Козодій В.Т.Удосконаленням тістоділильної машини в лінії виробництва хлібобулочних виробів. Кваліфікаційна робота. Львів: ЛНУП, 2024. 72 с.
Краткий осмотр (реферат): Подано опис технології виготовлення хлібобулочних виробів, обґрунтовано технологічну схему процесу, підібрано необхідне технологічне обладнання і сформовано ПТЛ. На основі цього розраховано основні параметри технологічного процесу в пекарні, оцінено її ефективність. Проведено розрахунок потреби в енергоресурсах. Вдосконалено конструкцію вибраної для проектованої ПТЛ тістоділильної машини. Запропоновано заходи для покращення охорони праці людей і захисту навколишнього середовища від шкідливих факторів переробного виробництва. Розраховано показники економічної ефективності роботи ПТЛ пекарні.
Описание: Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1762
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kozodiy_V_bak.pdfСпеціальність 133 "Галузеве машинобудування"1,86 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.