Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1762
Название: | Удосконаленням тістоділильної машини в лінії виробництва хлібобулочних виробів |
Другие названия: | Improvement of the dough dividing machine in the production line of bakery products |
Авторы: | Козодій, Віталій Тарасович |
Ключевые слова: | тістоділильна машина, лінія, хлібобулочні вироби, пекарня dough divider machine, line, baked goods, bakery |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Львівський національний університет природокористування |
Библиографическое описание: | Козодій В.Т.Удосконаленням тістоділильної машини в лінії виробництва хлібобулочних виробів. Кваліфікаційна робота. Львів: ЛНУП, 2024. 72 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Подано опис технології виготовлення хлібобулочних виробів, обґрунтовано технологічну схему процесу, підібрано необхідне технологічне обладнання і сформовано ПТЛ. На основі цього розраховано основні параметри технологічного процесу в пекарні, оцінено її ефективність. Проведено розрахунок потреби в енергоресурсах. Вдосконалено конструкцію вибраної для проектованої ПТЛ тістоділильної машини. Запропоновано заходи для покращення охорони праці людей і захисту навколишнього середовища від шкідливих факторів переробного виробництва. Розраховано показники економічної ефективності роботи ПТЛ пекарні. |
Описание: | Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування" |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1762 |
Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kozodiy_V_bak.pdf | Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування" | 1,86 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.