Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1661
Tytuł: Підвищення ефективності технологічного процесу виробництва свинини із використанням модернізованого насоса для водопостачання
Inne tytuły: Improving the efficiency of the pork production process using a modernised water supply pump
Autorzy: Чорний, Володимир Степанович
Słowa kluczowe: Свинина
Pork
технологічний процес
technological process
тваринництво
animal husbandry
Data wydania: 2024
Wydawca: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Cytat: Чорний В.С. Підвищення ефективності технологічного процесу виробництва свинини із використанням модернізованого насоса для водопостачання: дипломний проєкт. Львів, 2024. 53с.
Abstract: Проведено аналіз технологічних процесів виробництва свинини. Виконано патентний пошук існуючого обладнання для забезпечення водою виробничого приміщення та розраховано основні параметри удосконаленого насоса. Проаналізовано сучасний стан та перспективи розвитку енергозберігаючих технологій у галузі тваринництва. Здійснено моделювання процесів формування та виникнення травмонебезпечних і аварійних ситуацій під час експлуатації обладнання. Обґрунтовано економічну ефективність проектних рішень.
Opis: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1661
Występuje w kolekcjach:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Chornuy V.S_bak.pdfСпеціальність 208 "Агроінженерія"1,2 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi