Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1578
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПанахид, Остап Петрович-
dc.date.accessioned2024-05-17T11:03:49Z-
dc.date.available2024-05-17T11:03:49Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПанахид О.П. Дослідження конструктивних параметрів фаршезмішувача для виробництва ковбасних виробів: Кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024. 73 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1578-
dc.descriptionСпеціальність 133 "Галузеве машинобудування"uk_UA
dc.description.abstractДетально проаналізовано фаршезмішувачі для ефективного перетворення інгредієнтів фаршу в однорідну суміш. При аналізі змішувачів за різними показниками виявилося, що найбільш ефективними є змішувачі з поєднаним лопатевим і шнековим робочими механізмами. Крім того, індикатори, які недостатньо ефективні в одному типі змішувача, ідеальні в іншому типі змішувача. На цій основі розроблено та продемонстровано комбінований фаршезмішувач з лопатевим та шнековим робочим органом.uk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectфаршезмішувач, фарш, ковбаса, виріб, шнек,uk_UA
dc.subjectstuffing mixer, stuffing, sausage, product, auger,uk_UA
dc.titleДослідження конструктивних параметрів фаршезмішувача для виробництва ковбасних виробівuk_UA
dc.title.alternativeStudy of the design parameters of the minced meat mixer for the production of sausage productsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Соціо-гуманітарні науки / Social Sciences and Humanities

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Panahid_O_mag.pdfСпеціальність 133 "Галузеве машинобудування"5,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.