Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/143
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРеменюк, Андрій Сергійович-
dc.date.accessioned2022-06-30T13:47:56Z-
dc.date.available2022-06-30T13:47:56Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationРеменюк А.С. Оптимізація системи удобрення картоплі на сірому лісовому ґрунті в умовах західного регіону України : магістерська робота. Львів, 2021. 85 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/143-
dc.descriptionСпеціальність 201 «Агрономія»uk_UA
dc.description.abstractУ 2020-2021 роках було здійснено вивчення впливу різних систем удобрення на показники врожайності, якість врожаю картоплі при її вирощуванні на сірому лісовому ґрунті. У досліді картоплю вирощували відповідно до загальноприйнятої агротехніки. Сорт картоплі – Ред Скарлет. За результатами досліджень встановлено, що при вирощуванні картоплі доцільно використовувати органо-мінеральну систему удобрення з внесенням 40 т/га гною у поєднанні з мінеральними добривами у кількості N90P90K120. Вказана схема удобрення забезпечує високий врожай бульб з хорошими показниками якості.uk_UA
dc.publisherЛьвівський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкартопляuk_UA
dc.subjectpotatouk_UA
dc.subjectРед Скарлетuk_UA
dc.subjectRed Scarletuk_UA
dc.subjectсірий лісовий ґрунтuk_UA
dc.subjectgray forest soiluk_UA
dc.subjectсистема удобренняuk_UA
dc.subjectfertilizer systemuk_UA
dc.subjectврожайністьuk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.subjectякість бульбuk_UA
dc.subjecttuber qualityuk_UA
dc.titleОптимізація системи удобрення картоплі на сірому лісовому ґрунті в умовах західного регіону Україниuk_UA
dc.title.alternativeOptimization of potato fertilizer system on gray forest soil in the western region of Ukraineuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Remeniuk_mag.pdfКваліфікаційна робота1,89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.