Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1296
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСворак, Марія Любомирівна-
dc.date.accessioned2024-04-07T19:11:13Z-
dc.date.available2024-04-07T19:11:13Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСворак М.Л. Особливості формування врожайності та поживної цінності ріпаку озимого залежно від сорту. Кваліфікаційна робота. Львів, 2024. 84 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1296-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractВивчалася продуктивність і поживність зерна ріпаку озимого різних сортів. Встановлено, що вирощування на дерново-підзолистих поверхнево-оглеєних ґрунтах ріпаку озимого сортів Дембо і Нельсон дозволяє одержувати високі врожаї зерна. При цьому, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Нельсон показав кращі результати, ніж сорт Дембо.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectурожайuk_UA
dc.subjectharvestuk_UA
dc.subjectпоживністьuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjectріпак озимийuk_UA
dc.subjectwinter rapeuk_UA
dc.titleОсобливості формування врожайності та поживної цінності ріпаку озимого залежно від сортуuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of yield formation and nutritional value of winter rape depending on the varietyuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Svorak_mag.pdfКваліфікаційна робота847,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.