Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1296
Назва: Особливості формування врожайності та поживної цінності ріпаку озимого залежно від сорту
Інші назви: Features of yield formation and nutritional value of winter rape depending on the variety
Автори: Сворак, Марія Любомирівна
Ключові слова: урожай
harvest
поживність
nutrition
сорт
variety
ріпак озимий
winter rape
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Сворак М.Л. Особливості формування врожайності та поживної цінності ріпаку озимого залежно від сорту. Кваліфікаційна робота. Львів, 2024. 84 с.
Короткий огляд (реферат): Вивчалася продуктивність і поживність зерна ріпаку озимого різних сортів. Встановлено, що вирощування на дерново-підзолистих поверхнево-оглеєних ґрунтах ріпаку озимого сортів Дембо і Нельсон дозволяє одержувати високі врожаї зерна. При цьому, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Нельсон показав кращі результати, ніж сорт Дембо.
Опис: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1296
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Svorak_mag.pdfКваліфікаційна робота847,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.