Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1069
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГресь, Богдан Арсенович-
dc.date.accessioned2024-02-10T20:45:50Z-
dc.date.available2024-02-10T20:45:50Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГресь Б.А. Господарсько-біологічна оцінка сортів порічок в умовах Навчально-наукового центру Львівського НУП. Львів, 2024. 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1069-
dc.description203 "Садівництво та виноградарство"uk_UA
dc.description.abstractВ роботі представлені результати комплексної порівняльної господарсько-біологічної оцінки сортів порічок в умовах Навчально-наукового центру Львівського НУПuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectпорічкиuk_UA
dc.subjectred currantsuk_UA
dc.subjectсортиuk_UA
dc.subjectvarietiesuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectбіологічні особливостіuk_UA
dc.subjectbiological featuresuk_UA
dc.subjectякісні параметриuk_UA
dc.subjectquality parametersuk_UA
dc.titleГосподарсько-біологічна оцінка сортів порічок в умовах Навчально-наукового центру Львівського НУПuk_UA
dc.title.alternativeEconomic and biological evaluation of red currant varieties in the conditions of the Educational and Scientific Center of Lviv NЕUuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hres_mag.pdf.pdfКваліфікаційна робота1,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.