Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1068
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОгродніча, Оксана Валеріївна-
dc.date.accessioned2024-02-10T20:06:09Z-
dc.date.available2024-02-10T20:06:09Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationОгродніча О.В. Біологічні особливості та продуктивність сортів малини в умовах Львівського відділу садівництва Інституту садівництва Національної академії аграрних наук України: кваліфікаційна робота. Львів, 2024. 88 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1068-
dc.description203 "Садівництво та виноградарство"uk_UA
dc.description.abstractМетою роботи було проведення порівняльного аналізу за показниками росту і плодоношення нових сортів малини. Протягом 2022- 2023 років проводили спостереження за ростом і розвитком нових сортів малини, їх зимостійкістю, ступенем ураження хворобами. Проведено оцінку врожайності і якості продукції, економічну та енергетичну оцінку ефективності виробництва ягід малини залежно від сорту.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectмалинаuk_UA
dc.subjectraspberryuk_UA
dc.subjectсортиuk_UA
dc.subjectvarietiesuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectбіологічні особливостіuk_UA
dc.subjectbiological featuresuk_UA
dc.titleБіологічні особливості та продуктивність сортів малини в умовах Львівського відділу садівництва Інституту садівництва Національної академії аграрних наук Україниuk_UA
dc.title.alternativeBiological features and productivity of raspberry varieties in the conditions of the Lviv Department of Horticulture of the Institute of Horticulture of the National Academy of Agricultural Sciences of Ukraineuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ohrodnicha_mag.pdf.pdfКваліфікаційна робота880,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.