Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1017| Название: | Дослідження параметрів подрібнювального апарату машини для вибирання з поля стрижнів капусти |
| Другие названия: | Study of the parameters of the shredding device of the machine for picking cabbage stalks from the field |
| Авторы: | Хілярський, Олег Петрович |
| Ключевые слова: | стрижень капусти a stem of cabbage подрібнювальний апарат shredder параметри подрібнення grinding parameters |
| Дата публикации: | 2024 |
| Издательство: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
| Библиографическое описание: | Хілярський О.П. Дослідження параметрів подрібнювального апарату машини для вибирання з поля стрижнів капусти: дипломна робота. Львів, 2024. 57с. |
| Краткий осмотр (реферат): | Проведено аналіз способів та засобів для знищення післязбиральних решток капусти та типи подрібнювальних барабанів. Проведені аналітичні дослідження взаємодії робочих органів подрібнювального барабана з стрижнями капусти під час її подрібнення ножами барабана. Отримані залежності для розрахунку основних параметрів подрібнювального барабана та визначення потужності приводу подрібнювального барабана. Наведено методики та результати експериментальних досліджень з визначення коефіцієнтів та кутів тертя стрижнів капусти по стальних пластинах та якості подрібнення стрижнів капусти в залежності від обертів подрібнювального барабана та секундної подачі стрижнів на подрібнення. |
| Описание: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1017 |
| Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| O.Hilyarskyi_mag.pdf.pdf | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | 2,17 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.